Sikeres egyedi fejlesztések

A héten átadtuk a 25. egyedi fejlesztésünket az ekaer-feladas.hu rendszerhez. Több szempontból is a várakozásainkat felülmúló eredmény.

A múlt héten jelent meg a sajtóban, hogy túlléptük a 10Mrd Ft-ot (és majdnem 19e tonnánál jártunk súlyban), amely az automatikus rendszerünk egyik statisztikájából “esett ki” az egyik ellenőrzéskor. Felhasználóinkkal nem kell értékesítési kapcsolatot építenünk, automatikusan épül az ügyfélbázis.

25

átadott egyedi fejlesztés

Előfizetői díjcsomagjaink kialakításakor már figyelembe vettük az egyedi fejlesztések lehetőségét, de havi egy egyedi fejlesztésre számítottunk. A márciusi éles EKÁER indulás óta 25 egyedi Excel betöltőt valósítottunk meg. És ezeket üzemeltetjük azóta is. Összeszámoltuk a programozók által előállított egyedi programsorok számát is:

8540

egyedi programsor

Nézzünk pár példát arra, hogy miket lehet megoldani egyediben. Ezek nagy részére az átlag felhasználó nem is gondol, nem mer ilyenről álmodni:

  • A szállítmány azonosító alapján az Excel adatai alapján több (20-50-100) szállítmány jön létre.
  • A szállítmányok EDT-je (Estimated Delivery Time) beállításra kerül, ez alapján a jövőbe rögzítünk szállítmányokat. A rendszer jelzi a jövőbeni szállítmányokat a beállított napon.
  • Partnerek automatikus létrehozása, frissítése. Akár alábontott telephelyek létrehozása, kezelése.
  • Nem HUF-os áruértékek Forintosítása MNB árfolyamok alapján.
  • Egyedi VTSZ konverzió/korrekció termékkód alapján.
  • Cég-specifikus UN számok kezelése termék információk alapján.

Továbbra is várjuk azokat a megoldási igényeket, amelyeket alaprendszerünkkel (általános Excel feltöltés, szoftveres API) most nem tud megoldani.