E-mail értesítés

Az EKÁER-feladás.hu rendszer beépül a NAV rendszere és a felhasználó közé, hogy ott felhasználóbarát módon, a munkát nagyban megkönnyítve segítse a szállítmányok bejelentését. Elsődleges célunk, hogy a szállítmányok rögzítése pontos és gyors legyen.

Emellett olyan kényelmi funkciókat is építettünk és folyamatosan építünk a rendszerbe, amelyet a NAV rendszere soha nem fog tudni. Erre egy jó példa az EKÁER bizonylatok előállítása: egy hiteles bizonylatot kap a felhasználó, amely pontosan tükrözi az EKAER rendszerben tárolt adatokat, tételeket, súly- és beszerzési értékeket. Ezt a kimenő szállítólevél vagy számla mellé csatolva 5-8 év múlva is bizonyítani tudja a szállítmány megvalósulását.

Egy új felhasználói igény is megvalósításra került!

 

emailnotify

A szállítmányban érintett partnerek (vevő, szállító és különböző rakodási pontok) e-mailben értesítést kaphatnak az EKÁER bejelentésről. Az értesítés tartalmazza az EKÁER adatokat és magát a PDF bizonylatot is, amely alapján meggyőződhetnek a bejelentés tényéről és amelyet kinyomtatva a járművezetőnek is átadhatnak.